Η ομάδα μας


team member

Αγγελική Παναγιωτάρα


Νηπιαγωγός
Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου η σχέση μου με τα παιδιά ήταν ιδιαίτερη. Λόγω του επαγγέλματος των γονιών μου μεγάλωσα μέσα σε μια τάξη. Αγάπησα από μικρή αυτό το επάγγελμα και δε θα μπορούσε να μη με συνοδεύσει σε όλη μου τη ζωή. Αποφοίτησα από το Τμήμα Επιστημών της Εκπαίδευσης και της Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία του Πανεπιστημίου Πατρών. Μετά από κάποια χρόνια εργασίας σε δουλειές σχετικές με το αντικείμενό μου αποφάσισα να κάνω το δικό μου ξεκίνημα! Κι αυτό δεν είναι άλλο από το δικό μας Δημιουργικό εργαστήρι, το «Γέλα Χαμογέλα». Σε αυτό το εγχείρημα σημαντικοί αρωγοί τα αδέρφια μου και φυσικά οι γονείς μου.
team member

Φώτης Παναγιωτάρας


Δάσκαλος
Είμαι απόφοιτος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης Πατρών και αγωνίζομαι στην ομάδα βόλεϊ του Κοροίβου Αμαλιάδας. Αυτό που με οδήγησε στον κλάδο της εκπαίδευσης είναι η αγάπη μου για τα παιδιά και η θέληση να προσφέρω όσα περισσότερα μπορώ σε αυτά.
team member

Σταύρος Παναγιωτάρας


Δάσκαλος
Είμαι Δάσκαλος, απόφοιτος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης Πατρών. Αγαπώ τον χώρο της εκπαίδευσης, αγαπώ τα παιδιά και αυτό που μου αρέσει ιδιαίτερα είναι η εξέλιξή τους μέσα στο χρόνο.