Οι ζωγραφιές μας στην «Ασπρόμαυρη Εικόνα»


aspromauri_eikonaΣτο νέο βίντεο κλιπ του Γιώργου Χαραλαμπόπουλου με τίτλο «Ασπρόμαυρη Εικόνα» κάνουν την πρώτη εμφάνισή τους οι ζωγραφιές των παιδιών μας! Ο Γιώργος Χαραλαμπόπουλος στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook αναφέρεται στο πραγματικό γεγονός που τον οδήγησε στη συγγραφή του συγκεκριμένου τραγουδιού.

«Άκουσα για ένα παιδί 7 χρονών με αυτισμό, που μεγάλωνε χωρίς πατέρα εξαιτίας του «ιδιαίτερου» χαρακτήρα του. Δεν τον έκαναν παρέα τα παιδιά στο σχολείο και γενικά αντιμετώπιζε προβλήματα με τους «φυσιολογικούς» γύρω του. Κάποια στιγμή λοιπόν η δασκάλα του κατάλαβε ότι όλες οι ζωγραφιές του ήταν ασπρόμαυρες. Όταν τον ρώτησε γιατί δε βάζει χρώμα, εκείνος της απάντησε ερωτηματικά. Κυρία στον παράδεισο υπάρχουν κανόνες; Γιατί αν δεν υπάρχουν, εκεί θέλω να πάω να ζήσω.

Ψυχούλα μου γλυκιά δεν σε ξέρω, ούτε κι εσύ εμένα, κι όμως μου χάρισες ένα τραγούδι, ένα ομώνυμο ep και αυτό το βίντεο. Στα αφιερώνω με όλη μου την καρδιά! Μπορεί να μην ξέρω αν τελικά ο παράδεισος έχει κανόνες, όμως εύχομαι να είσαι πάντα καλά κι ευτυχισμένος σε αυτόν τον κόσμο που δεν θα αλλάξει ποτέ…!!!»

Καλοτάξιδο Γιώργο! Πάντα επιτυχίες!

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/VCNlGSngZT0″ frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.