Παιδική Παράσταση «Ο ΕΓΩΙΣΤΗΣ ΓΙΓΑΝΤΑΣ»


Το Δημιουργικό Εργαστήρι «Γέλα Χαμογέλα» σας παρουσιάζει την παιδική παράσταση «Ο ΕΓΩΙΣΤΗΣ ΓΙΓΑΝΤΑΣ» την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου και ώρα 4:00 μ.μ. στο CINE CINEMA στην Αμαλιάδα. Πρόκειται για μια διασκευή του κλασικού παραμυθιού από τον Όσκαρ Ουάιλντ.

Στον πανέμορφο κήπο ενός γίγαντα έπαιζαν τα παιδιά. Εκείνος όμως τα έδιωξε και έχτισε ολόγυρα έναν ψηλό φράχτη, απαγορεύοντας την είσοδο. Από τότε, η άνοιξη και το καλοκαίρι δεν ξανάρθαν ποτέ. Τα πουλιά έφυγαν. Χιόνι και παγωνιά κάλυπταν τα πάντα. Τα λουλούδια δε φύτρωναν και τα δέντρα δεν άνθιζαν. Όμως τα παιδιά με έναν μοναδικό τρόπο ζέσταναν την καρδιά του εγωιστή γίγαντα κι άλλαξαν όλα. O γίγαντας κατάλαβε το λάθος του και αγάπησε τα παιδιά. Κι όταν γέρασε, η ψυχή του οδηγήθηκε στον Παράδεισο. O μεγάλος συγγραφέας, στο συγκινητικό αυτό παραμύθι, κατηγορεί τον εγωισμό και προβάλλει την ανθρωπιά και την αγάπη.

Συμμετέχουν οι ηθοποιοί:

Αλέξης Μποβολέτης, Γιάννης Παπασπυρόπουλος, Γιάννης Θεοδωρακάτος, Ελένη Παπαδοπούλου, Ελευθερία Γκραμόζη, Κωνσταντίνα Νιπεργιάλη, Μαρία – Ζωή Καρκαλούτσου, Μαρία Παπαδοπούλου, Σωτήρης Καρκαλούτσος, Φώτης Σάκκος, Χάρης Νιπεργιάλης και Φώτης Παναγιωτάρας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.